Jeu des Boules

Voor het Jeu de Boulles zijn er in het totaal 45 personen aan gemeld. Voor er echt gespeeld kan worden is het handig teams samen te stellen en de club in te delen in een soort van pré  competitie want met 11 teams per straat moet ook iedereen 11 wedstrijden spelen en dat vraagt nogal wat tijd van de deelnemers. Bovendien wil twee aanmeldingen van een adres nog niet zeggen dat deze buurtbewoners samen een team willen vormen. Daarbij zijn de aanmeldingen al maanden geleden gedaan en is hervestiging ervan niet onverstandig. Vandaar dit formulier waarin jij je team kan aanmelden. Op basis van de aangemelde teams  wordt er een competitie opgestart met eventueel enkele poulles  met maximaal 5 teams. Daardoor wordt het aantal te spelen partijen beperkt tot maximaal 5. Opgeven van je team kan met de menukeuze Aanmelden team hieronder.

Activiteiten

Onder het kopje activiteiten vind je de agenda met wat er allemaal te doen is in de Sokkenbuurt of in de omgeving van de Sokkenbuurt. Als je een geregistreerde gebruiker en van de Sokkenbuurt website kun je zelf activiteiten toevoegen. Alle bezoekers van de site kunnen zich opgeven voor de evenementen die staan vermeld in de Agenda. Veel plezier bij een van de leuke evenementen die in de agenda staan vermeld.

Sokkenbuurmuur

De Sokkenbuurmuur is Facebook voor alleen geregistreerde gebruikers van de Sokkenbuurtsite. Allen je buren zij uitgenodigd om jouw berichtjes te bekijken. je data wordt nooit doorverkocht aan Cambridge Analytica of een of ander vaag buro. Het blijft allemaal in ons buurtje en alleen je voor deze website geregistreerde buren kijken mee. Het medium dus om een oppas te zoeken voor je kids of je grasmaaier te koop te zetten. Wil je een eindje gaan fietsen en je hebt geen zin om alleen te gaan meld het hier. Wie weet heeft een van je buren dat ook wel op zijn planning staan en kun je samen op pad. Natuurlijk ziet het er wel wat anders uit dan Facebook maar het principe is hetzelfde.

Artikelen

Artikelen zijn de berichten die je op de homepage van deze site ziet. Deze artikelen worden aangemaakt in een standaard tekstverwerker binnen Joomla en er zijn speciale rechten in Joomla nodig om deze aan te maken. Wil jij ook buurtreporter worden en zelf artikelen op de website van Joomla zetten neem dan contact op met de beheerders van deze site en vrasag toestemming. Je kun de beheerder via Email bereiken op de volgende adressen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij (de beheerders) zouden het heel leuk vinden dat een aantal Sokkenbuurters mee willen helpen deze site levendig en ip to date te houden.

Fotoalbums

Binnen dit Menuitem verwijzen de submenus naar fotoalbums die door de beheerders van de site of door de buurtfotografen zijn gemaakt en geplaatst. Wil je ook de mogelijkheid hebben albums te plaatsen registreer je dan op de website en stuur een mail naar beheerder@sokkenbuur.nl  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een verzoek om buurtfotograaf te worden.

© 2018 de nieuwe Sokkenbuurt Website
Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30